>No faltes a la Paraeta del Grup d’Accio Valencianista este 25 d’Abril

>

Tots sabem que hui, 23 d’Abril és el dia Internacional del Llibre, pero la Paraeta del Grup d’Accio Valencianista, pospon este dia per al 25 d’Abril, coincidint en la commemoracio que farem de la Batalla d’Almansa, i per aixo, en la Paraeta trobareu llibres classics i regals per als chiquets.

Entre els llibres classics que la gent pot trobar, destaquem “Historia Musulmana de Valencia y su región”, el seu autor és el destacat Ambrosio Huici Miranda i fon editat l’any 1970.

Tambe trobareu el llibre de l’emblematic Miquel Adlert Noguerol, En Defensa de la Llengua Valenciana, o l’obra de Josep Maria Guinot i Galan, Fonetica de la Llengua Valenciana.

No podia faltar en esta coleccio, un llibre del poeta més llorejat de tots els temps, Anfos Ramon, titulat Memoria Inedita, un llibre que va editar l’Aula de Cultura Tradicional Valenciana Enric Marti.

I en estes dates de Pasqua, no pot faltar tindre Els Quatre Evangelius, traduïts a la Llengua Valenciana per Josep Almiñana Valles i Lluis Alcon Edo.

O commemorant el XXX Aniversari de les Normes d’El Puig estaran els llibres de Gramatica de la Llengua Valenciana, d’Antoni Fontelles, Laura Garcia i Joaquim Lanuza.

Ademes d’estos llibres, tambe se podran trobar facsimils, ya que la seua antigor aixina lo requerix, com el Iesus Tesaurus Puerilis entre atres.

Hi han poques unitats d’estos llibres, parlem de llibres que han segut una part fonamental per a la historia del valencianisme, i editats entre els anys 70-80.

Per atra part, i per a que els vostres chiquets puguen deprendre Llengua Valenciana, a tots aquells que facen una compra superior a 10€ en la Paraeta, tindran de regal un llibre per als menuts de casa. ¡¡No faltes ad esta cita!!

La Paraeta del Grup d’Accio Valencianista se troba en el C/Pintor Gisbert 17, Valéncia i obrirà este dilluns 25 d’abril de 14:00 a 19:00 hores.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari